Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović RAZGOVORI UGODNI: Najredovitija vijećnica ćaskala s jednim od najvećih kritičara vladajuće većine

RAZGOVORI UGODNI: Najredovitija vijećnica ćaskala s jednim od najvećih kritičara vladajuće većine

Ona sjednice ne propušta, a on redovito iz protesta napušta vijećnicu

Nevenka Bečić, županijska vijećnica HGS-a i sestra Željka Keruma ostala je vjerna kratkoj kosi, barem do kraja ljetnih vrućina. Jedna je od rijetkih vijećnica koja ne propušta sjednice, dozivali su je iz vladajuće većine i pod fibrom kad im je trebala ruka. Od tada ne prepušta slučaju mogući nedostatak kvoruma, ruke podrške ili, ne daj Bože, da oporba preglasa važnu odluku. 

U pauzi je malo razgovarala i s jednim od najvećih kritičara vlasti, Mostovim Mirom Buljem, kojega karakterizira naglo napuštanje vijećnice kao znak neslaganja. Kako se budu bližili lokalni izbori, bit će sigurno i učestalijih izlazaka. 

Bulj je malo užario atmosferu na hodniku šaleći se kako će dozvoliti uzgoj marihuane na sinjskom području, kao 'odgovor licemjerima'. Eh, sad, je li mu Bečić povjerovala pa otišla malo popričati, neka ostane među njima...

Vaša reakcija na temu