Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rekonstruira se i dograđuje Dječji vrtić Muljika u Glavicama

Rekonstruira se i dograđuje Dječji vrtić Muljika u Glavicama

Kamen temeljac bit će postavljen sutra

Za projekt izgradnje dječjeg vrtića Muljika u Glavicama sutra će se položiti kamen temeljac. Prije početka radova na lokaciji, predstavnicima izvođača uručena je sva potrebna dokumentacija.

Projektom se planira temeljita rekonstrukcija i nadogradnja derutne građevine koja godinama nije bila u funkciji, a nalazi se u vlasništvu Grada Sinja. Cilj je prenamijeniti zgradu za potrebe dječjeg vrtića, uključujući opremanje vanjskog igrališta te izgradnju četiri nova dnevna boravka - dva za jasličku skupinu i dva za vrtićku skupinu.

Po završetku radova, koji su predviđeni u trajanju od osam mjeseci, nova će zgrada pružati sve uvjete za kvalitetnu socijalizaciju i psihofizički razvoj djece, što će značajno doprinijeti poboljšanju životnih uvjeta djece i roditelja u tom području.

Trenutna površina zgrade iznosi 350 m2, dok će nakon nadogradnje doseći ukupno 700 m2.

Građevinska parcela na kojoj se zgrada nalazi prostire se na 1923 m2. Ukupna vrijednost radova iznosi 1.089.690 eura bez PDV-a, odnosno 1.362.113 eura s PDV-om, a projekt je sufinanciran sredstvima iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

Vaša reakcija na temu