REKORD Pao s 200 kila marihuane na autocesti

REKORD Pao s 200 kila marihuane na autocesti

Droga je nađena u kombiju u torbama

Na odmorištu autoceste A1 u Draganiću, policijski službenici Ravnateljstva policije zaustavili su kombi vozilo zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak. Vizualnim pregledom unutrašnjosti vozila uočeno je više torbi ispunjenih nepoznatom materijom za koju se posumnjalo da bi se moglo raditi o drogi cannabis marihuani. 

Daljnje postupanje preuzeli su policijski službenici Policijske postaje Karlovac koji su temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Karlovcu izvršili pretragu vozila kojom prilikom je u više torbi pronađeno više paketa s ukupno 199,2 kilograma zelene biljne materije za koju je preliminarnim testiranjem utvrđeno da se radi o marihuani, a za koju se sumnja da je bila namijenjena neovlaštenoj prodaji ili neovlaštenom stavljanju u promet. 

Zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnje i promet drogama 24-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden na nadležno državno odvjetništvo. 

- U ovoj godini ovo je najveća pojedinačna zapljena te vrste droge na karlovačkom području, a ujedno ovo je još jedan u nizu rezultata aktivnosti policije koje se provode s ciljem podizanja razine sigurnosti i sprečavanja nezakonitih radnji - poručuju iz policije.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(78625, "");
Pregledaj komentare