Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Srđan Marinić: Ne znam čemu uopće služi DORH ako na sve ovo neće reagirati!

Srđan Marinić: Ne znam čemu uopće služi DORH ako na sve ovo neće reagirati!

'Ako gradonačelnik drugog grada u državi otvoreno bez imalo ustezanja kaže da neće poštivati zakone Hrvatske, onda je to kraj', rekao je predsjednik Društva Marjan

Gotovo desetosatnu sjednicu o park šumi koja je završila bez zaključka, a i dalje nepoznate sudbine, komentirao nam je predsjednik Društva Marjan Srđan Marinić.

- Današnja sjednica je dokaz da u Hrvatskoj nema vladavine prava. Ako gradonačelnik drugog grada u državi otvoreno bez imalo ustezanja kaže da neće poštivati zakone Hrvatske koji reguliraju gospodarenje marjanskom šumom, ako daje otvorenu podršku bespravnim graditeljima, ako njegovi najbliži suradnici s osmijehom negiraju izvješća Državnog inspektorata, onda je to kraj, nema dalje - kazao nam je Marinić. 

Istaknuo je da je Marjan po njima očito eksteritorijalno područje na kojem pravila postavlja onaj tko je politički jači.

- Ne znam čemu uopće služi DORH ako na sve ovo neće reagirati - zaključio je Marinić.

Vaša reakcija na temu