Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
STANJE U DUBROVNIKU Koronavirusom je zaraženo ukupno 43 ljudi

STANJE U DUBROVNIKU Koronavirusom je zaraženo ukupno 43 ljudi

Hospitalizirano je 13 pacijenata

Prema posljednjim podacima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji ukupna brojka zaraženih koronavirusom je 43. To su 2 nova potvrđena slučaja više u odnosu na posljednju objavu Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije.

- Hospitalizirano je 13 pozitivnih pacijenata, tri pacijenta su prethodno prebačena u respiratorni centar KBC-a Split i njihovo stanje je teško, ali i dalje stabilno. Izliječene su dvije osobe. Ukupno je poslano 330 uzorka na analizu. Tijekom jučerašnjeg dana na analizu je poslano 39 uzoraka, 4 su pozitivna, a u srijedu su na analizu poslana 33 uzorka. Na kućnom liječenju u izolaciji je 25 osoba pozitivnih na COVID-19 - izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije.

U posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije, a od početka pandemije ukupno je utvrđeno 14 slučajeva kršenja mjere samoizolacije. 

Prema podacima lučkih uprava nije bilo uplovljavanja velikih brodova sa stranim putnicima, a u Zračnoj luci Dubrovnik i dalje radi samo nužno osoblje.

Vaša reakcija na temu