Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stanovnici Plokita traže od Grada da obilježi biciklističke staze u njihovom kvartu

Stanovnici Plokita traže od Grada da obilježi biciklističke staze u njihovom kvartu

Nedavno je to učinjeno na susjednim Lokvama

Iz Građanske inicijative 'Naprid Plokite, naprid Siromašna' od Grada traže da se i u njihovom kvartu, kao i na susjednim Lokvama, obilježe biciklističke staze. 

'Smatramo da za to postoje i  uvjeti u ulicama koje omeđuju naš kotar: Vukovarskoj, Velebitskoj i Brune Bušića, te u dijelu Dubrovačke (od ulaza prema Pazariću), kao i u glavnoj kvartovskoj ulici - Vinkovačkoj (od križanja s Bušićevom do Pazarića).

Iskreno se nadamo pozitivnoj reakciji Grada, a zapravo se radi samo o formalizaciji, jer  bicikli i romobili tuda i inače voze', poručuju iz Građanske inicijative 'Naprid Plokite naprid Siromašna'.

Vaša reakcija na temu