Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
STANOVNICIMA MARINE PREKIPJELO Traže opoziv načelnika Ante Mamuta

STANOVNICIMA MARINE PREKIPJELO Traže opoziv načelnika Ante Mamuta

Raspisat će referendum za opoziv

Stanovnici Marine raspisat će referendum za opoziv načelnika Ante Mamuta. Nezadovoljstvo je kulminiralo traženjem donacija za priključak vode. 

Sevid na Moru, podsjetimo, bi uskoro trebao dobiti vodovodnu mrežu, što su malobrojni mještani koji žive tamo dočekali s oduševljenjem. No, uslijedio je šok. Prema najavama, projekt se financira sredstvima EU fondova, a od njih se traži da sa zahtjevom za priključak prilože i 'donaciju' od 2000 eura, ili neće biti priključeni. 

Ne zadovoljava ih objašnjenje načelnika koji tvrdi da je došlo do nejasnoća i da iznosom projekta od 4 milijuna eura nije obuhvaćeno oko 40 posto objekata, koje će također trebati 'sutra spojiti na mrežu'.


Vaša reakcija na temu