Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by Olga Kononenko on Unsplash ŠTO SE DOGODILO U VISU? Mladić pronađen u teškom stanju, u splitskoj bolnici bore se za njegov život

ŠTO SE DOGODILO U VISU? Mladić pronađen u teškom stanju, u splitskoj bolnici bore se za njegov život

Tridesetogodišnjak ima teške ozljede glave, a policiju zasad ništa ne upućuje na kazneno djelo

Jedan od sudionika viške regate, 30-godišnjak iz Zagreba, pronađen je u subotu ujutro u teškom stanju na Šetalištu Stare Isse u Visu. Imao je vidljive ozljede glave, prebačen je najprije u višku ambulantu, a onda je prebačen helikopterom u KBC Split. Operiran je istog dana. Policiju su liječnici izvijestili da ima teške ozljede glave i da mu je život ugrožen. Nalazi se u induciranoj komi.

U PU splitskoj-dalmatinskoj kažu da su obavili niz razgovora i da ih ništa ne upućuje na nekakvo kazneno djelo. Nisu otkrili ni da je bilo kakvih incidentnih situacija koje bi mogle povezati s teškim ozljeđivanjem 30-godišnjaka.

Saznali su da je mladić večer proveo s društvom na brodu, a onda su otišli u kafić u Visu. U neko doba su se razišli. Policija još istražuje kako se mladić ozlijedio.


 

Vaša reakcija na temu