Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com TRAGEDIJA NA HVARU: Nožem napao ženu koja ga je optužila za silovanje pa se ubio

TRAGEDIJA NA HVARU: Nožem napao ženu koja ga je optužila za silovanje pa se ubio

Policija je pronašla mrtvog muškarca i izbodenu ženu

Večeras u 19.10 sati zaprimljena je dojava da se u uvali Zenčišće u Jelsi nalazi ozlijeđena ženska osoba. Policijski službenici su izišli na mjesto događaja, kao i djelatnici hitne medicinske pomoći, koji su joj pružili prvu pomoć. Prevezena je u splitsku bolnicu, s ubodnim ranama. Prema prvim informacijama nije životno ugrožena, a težina ozljeda još nije poznata, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Također, u polju u blizini mjesta gdje je zatečena spomenuta ženska osoba, pronađena je mrtva muška osoba. Prema do sada prikupljenim informacijama, smrt muške osobe nije nastupila kao posljedica kaznenog djela.

O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo. U tijeku je očevid, poručili su iz policije.

Premda policija nije objavljivala detalje, navodno iza svega stoji prijava za silovanje ranjene žene, inače, strane državljanke koja već neko vrijeme živi na Hvaru.

Radnika je optužila da ju je silovao. Policija ga je prije dva tjedna uhitila i privela na ispitivanje, no pušten je da se brani sa slobode uz mjeru opreza, zabranu približavanja i kontaktiranja žrtve. Na ispitivanju se branio da je odnos bio dobrovoljan i da je ona njemu ostala dužna za radove koje je izveo. 

Što se od tada do danas popodne događalo, trebala bi rasvijetliti istraga ovog slučaja. Žena koja je prijavila silovanje izbodena je nožem, a radnik je počinio samoubojstvo

Vaša reakcija na temu