Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

Donosimo spisak otvorenih natječaja u 10 tvrtki

Otkrijte 10 najnovijih poslovnih prilika na posao.hr, pronađite svoj idealan posao i započnite novu karijeru već danas!

Leder & d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za HUMANIC trgovinu u TC Mall of Split. Poslodavac nudi rad u smjenama, školovanje u digitalnoj akademiji, popuste za djelatnike, robne bonove i premije za prodajne rezultate. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

Teampool personal service gmbh traži Električare (m/ž) za rad u Linzu, Gornja Austrija. Kandidati trebaju imati završenu školu za električara ili relevantno iskustvo, dobro poznavanje njemačkog jezika (B1), te vozačku dozvolu i vlastiti prijevoz. Nudi se plaća od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran smještaj i kvalitetnu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Telenerg-inženjering d.o.o. traži Inženjera elektrotehnike - projektanta (m/ž). Kandidat će raditi na projektiranju srednjenaponskih i visokonaponskih elektroenergetskih postrojenja. Potrebna je VSS elektrotehničkog usmjerenja, poznavanje engleskog jezika te rad u MS Office-u. Prednost vozačka dozvola B kategorije i poznavanje programa AutoCAD i EPLAN. Prijavite se putem linka do 18.9.2024.

Hervis d.o.o. traži Zamjenika voditelja odjela (m/ž) za rad u City Center One, Split. Poželjno je trgovačko obrazovanje i iskustvo u maloprodaji, ali nisu uvjet. Nudi se redovita isplata plaća, bonusi, osposobljavanje i druge pogodnosti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

Vetti Group d.o.o. traži Recepcionera (m/ž) za rad u Zagrebu i Splitu. Nudi se rad u dinamičnom okruženju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Splitu. Traži se minimalno srednja stručna sprema. Nude se redovna primanja, naknadu za obrok, bonuse i popuste za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 19.9.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Vozača - Dostavljača u internet prodavaonici (m/ž) za rad u Zagrebu, Splitu i Rijeci. Nudi se rad u prijateljskom okruženju, priliku za stalno zaposlenje, redovita primanja uz dodatke i atraktivne stimulacije ovisno o učinku. Prijavite se putem linka do 20.9.2024.

Amrest Adria d.o.o. / KFC traži Djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu i Splitu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, prosječnu plaću od 1.050 € neto 2 slobodna dana u tjednu te pristup online platformi za učenje stranih jezika. Prijavite se putem linka do 04.10.2024.

Coordinatio d.o.o. traži Agenta za rad na računalu u Splitu. Kandidati trebaju imati osnovno znanje rada na računalu i poznavati njemački i/ili nizozemski jezik (poželjno, minimalno razina B). Nudi se ugovor na neodređeno, uz početnu plaću od 1.000 do 1.200 € neto. Prijavite se putem linka do 26.9.2024.

Studenac d.o.o. traži više kandidata (m/ž) za rad na novootvorenim pozicijama u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Poslodavac nudi organizirane obuke, mogućnost rada na puno ili nepuno radno vrijeme, dodatno plaćen rad nedjeljom, naknadu za prijevoz te razne dodatke poput božićnice i uskrsnice. Prijavite se putem linka do 29.9.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Vaša reakcija na temu