Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Trogiranin koji je napao profesora u učionici neće u zatvor, dobio je mjere opreza

Trogiranin koji je napao profesora u učionici neće u zatvor, dobio je mjere opreza

Žali zbog napravljenog

Sudac istrage splitskog Županijskog suda nije odredio istražni zatvor 46-godišnjem Trogiraninu koji je prije dva dana u učionici za vrijeme sata pred cijelim 7. razredom napao profesora biologije i kemije u Osnovnoj školi Majstora Radovana. 

Državno odvjetništvo tražilo je pritvor zbog utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela, sudac je smatrao da će biti dovoljno da zabrani približavanje i kontaktiranje oštećenog i svjedoka.

Osumnjičeni je došao u školu nakon poziva kćeri da joj oduzet mobitel. U školi je kućnim redom zabranjeno korištenje mobitela i kada se oduzme, zove se roditelj učenika da ga preuzme kako bi dijete shvatilo da je napravilo nešto što nije u redu.

Osumnjičeni je upao na nastavu tražeći da profesor vrati mobitel. Kada je čuo da je kćerin mobitel završio kod ravnateljice, uzeo je profesorov mobitel sa stola i krenuo prema izlazu iz učionice. Profesor je tražio da mu vrati mobitel, došlo je do naguravanja pri čemu je osumnjičeni odvalio pljusku profesoru te ga potom uhvatio za vrat.

Iz škole ga je odvela policija dok je napadnuti profesor zatražio liječničku pomoć.

Osumnjičenom je žao zbog svega što je napravio. Ispričao bi se profesoru ako bi mu se za to ukazala prilika.

Vaša reakcija na temu