Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić UBOJSTVO U MASLENICI Upucan muškarac iz Zagreba

UBOJSTVO U MASLENICI Upucan muškarac iz Zagreba

Policija je uhitila muškarca kojeg dovode u vezu s događajem

Muškarac iz Zagreba ubijen je noćas u pucnjavi koja se dogodila u Maslenici. Policija je oko ponoći zaprimila dojavu kako je nakon pucnjave jedna osoba ozlijeđena i da je kolima Hitne pomoći prevezena u zadarsku bolnicu. 

Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, a u 1 sat je zaprimljena dojava kako je u bolnici od zadobivenih ozljeda preminuo 42-godišnjak iz Zagreba.

- U službene prostorije policije dovedena je 41-godišnja muška osoba nad kojom je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja - poručili su iz zadarske policije.

Vaša reakcija na temu