Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ugašen požar na Braču, vatrogasci dežuraju na požarištu

Ugašen požar na Braču, vatrogasci dežuraju na požarištu

Jučer je još gorjelo u Kaštel Sućurcu i Šestanovcu

Brački vatrogasci rade na sanaciji i nadziranju požarišta kod Milne na otoku Braču. Požar je izbio u subotu i zahvatio minski sumnjivo područje, a jučer ujutro se ponovno aktivirao. Uz bračke vatrogasne snage u gašenje su se uključila i tri aviona. 

Ugašen je i požar koji je jučer poslijepodne izbio na otvorenom prostoru u Kaštel Sućurcu. U gašenju su, osim kaštelanskih vatrogasaca, sudjelovali i pripadnici DVD-a Solin i Vranjic.

Jučer je gorjelo i u Šestanovcu, na predjelu Prpuša, a gorjela je velika količina naslaga borovine. Požar su pogasili vatrogasci iz DVD-a Zadvarje i Lovreć.

Vaša reakcija na temu