Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP UHIĆEN DILER U KOMIŽI: Oduzet ketamin, MDMA, ecstasy, halucinogene gljive, kanabis

UHIĆEN DILER U KOMIŽI: Oduzet ketamin, MDMA, ecstasy, halucinogene gljive, kanabis

Bio je sumnjiv, a kada je vidio policiju počeo je bježati

Policija je u petak osiguravala javno okupljanje u Komiži i tada su interventni policajci primijetili muškarca koji se sumnjivo ponašao. Postojale su indicije da dila drogu pa su mu prišli, ali se on dao u bijeg čim ih je vidio.  

Ubrzo su ga sustigli i uhitili. U službenim prostorijama su utvrdili kako se radi o 28-godišnjem državljaninu Slovenije koji je kod sebe imao više vrsta droga. Kod njega je pronađeno plastičnih epruveta, plastične vrećice, paketići od folije i 23 table sve namijenjeno za preprodaju. 

Imao je: tri vrećice u kojoj se nalazilo 5,91 gram ketamina, 14 plastičnih epruveta u kojoj se nalazilo 27, 21 grama ketamina, 15 plastičnim epruveta u kojoj se nalazilo 29,7 grama MDMA, dva paketića od folije u kojoj se nalazilo 2,16 MDMA, staklena posuda sa 6,54 grama MDMA, 23 tablete ecstasyja, tri vrećice u kojoj se nalazilo 6,7 grama halucinogene gljive i četiri vrećice s 12,3 grama konoplje s više od 0,3 % THC-a. 

Nakon istraživanja je predan pritvorskom nadzorniku. 

Vaša reakcija na temu