Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uhićeno pet muškaraca koji su izneredili sinjsku pekarnicu, dvojicu će kazneno prijaviti jer su prljali državnu zastavu

Uhićeno pet muškaraca koji su izneredili sinjsku pekarnicu, dvojicu će kazneno prijaviti jer su prljali državnu zastavu

Planirano je da se privedu na Prekršajni sud zbog narušavanja reda i mira

Policija je uhvatila petoricu muškaraca koji su prije dva dana napravili nered u pekari Marcella u Ulici Bana Josipa Jelačića u Sinju. Na snimci koja se pojavila na društvenim mrežama vidi se kako mladići bacaju hranu, prolijevaju piće i prljaju inventar. Incident se dogodio oko 23.30 sati, a policija je ubrzo nakon dojave utvrdila identitet osoba koje dovode u vezu s događajem. 

Petorica će odgovarati zbog prekršaja članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Planirano je da se privedu na Prekršajni sud. Dvojica će biti prijavljeni i za kazneno djelo povrede ugleda RH. Naime, na snimci je vidljivo kako prljaju državnu zastavu. Iz policije poručuju da nastavljaju istragu.

Vaša reakcija na temu