Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Škoro u Lori: Nemojte vjerovati onima koji navijače Hajduka nazivaju orjunašima

Škoro u Lori: Nemojte vjerovati onima koji navijače Hajduka nazivaju orjunašima

Predizborni skup Miroslava Škore održava se u Lori

13.20 - S pozornice se najviše obraćao predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.

- Da sam ja pet godina predsjednik, mahao bi rezultatima, a ne listom želja. Bilo bi bolje da objavi raspored vožnje autobusa koji vozi organizirano na skupove da se ljudi maknu s puta da ih ne udari, jer oni su štićena kolona' - na što se zaorio pljesak.

Za predsjednicu i Zorana Milanovića je ustvrdio da su lice istog sustava, te da je glas za Miroslava Škoru glas za narod.

Predizborni skup je završio zajedničkom izvedbom Škorine pjesme 'Ne dirajte mi ravnicu', i predsjednički kandidat je pustio glas. Pozvao je simpatizere da u sljedeću nedjelju idu na misu pa na glasanje.

- Možemo pobijediti u prvom krugu i mirni dočekati Božić - pozvao je Škoro ispraćen ovacijama.

12.50 -  Kada pobijedim, predložit ću raspuštanje Sabora i Vlade! Danas se ne vodi računa o našim granicama, zabada se glava u pijesak. Na našoj granici bit će Hrvatska vojska. Ne priča se o betonizacije obale i Dalmacije, ne priča se o ovršenima. Zato predsjednik mora moći sazvati sjednicu Vlade. Pokušavaju me posvađati s narodom i s Crkvom. Ja sam Hrvat i katolik. Naučio sam praštati, ali nemojte nasjedati na provokacije onih koji su šutjeli kada narod nije htio Istanbulsku konvenciju, kada je htio mijenjati izborni sustav. Nemojte vjerovati onima koji primaju Vućića. Želim rasčistiti odnose sa Srbijom, nema što naša arhiva i kulturno blago tražiti u Srbiji. Tražit ću odštetu za sve one koji su bili u koncentracijskim logorima u Srbiji. Nemojte vjerovati onima koji navijače Hajduka nazivaju orjunašima, onda je i moj tata bio orjunaš – kazao je Škoro.

12.35 - Škoro je izašao na pozornicu

12.13 - Jacques Houdek je glavna zvijezda skupa, a uz njega su zapjevali Marko Pecotić i Tiho Orlić.

12.09 - Predizborni skup Miroslava Škore održava se u Lori. Simpatizeri su se okupili na platou, a oko 12.30 predsjednički kandidat bi se trebao obratiti okupljenima.

Vaša reakcija na temu