Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Požar na Karepovcu izbio u blizini skloništa gdje su smješteni psi koje je zlostavljao psihijatar

VIDEO Požar na Karepovcu izbio u blizini skloništa gdje su smješteni psi koje je zlostavljao psihijatar

'Životinje su sigurne'

Požar na Karepovcu planuo je u neposrednoj blizini privremenog skloništa, gdje su izmješteni psi koje je zlostavljao splitski psihijatar na Duilovu, ali kako su poručili iz udruge Bestie životinje su sigurne.

'Zapalio se glomazni otpad koji se nalazi na udaljenosti od 30-ak metara, no srećom između životinja i požara nalazi se kanal koji su vatrogasci natopili vodom i spriječili širenje.

Postojala je opasnost od dima, no vjetar je puhao u drugom smjeru pa su psi ostali sigurni. Odmah po saznanju o požaru naša hrabra timariteljica Stela i doktorica Zdenka izašle su na teren kako bi im pomogle u slučaju opasnosti. Životinje su sigurne, a požar je pod kontrolom', objavili su i zahvalili se vatrogascima.

Vaša reakcija na temu