Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vatrogasci 193 VIDEO Vatra progutala jahtu u Biogradu

VIDEO Vatra progutala jahtu u Biogradu

Spriječeno širenje na okolna četiri broda

Sinoć oko 22.30 vatrogasci su zaprimili dojavu o požaru u Biogradu na Moru. Požar je izbio u marini na motornom brodu dužine 15 metara.

Na teren su izišli pripadnici JVP-a Biograd na Moru i DVD-a Sv. Filip i Jakov, kazao je za 057info županijski vatrogasni zapovjednik Matej Rudić.

Požar je lokaliziran oko ponoći. Vatrogasci su uspjeli spriječiti širenje vatra na četiri broda koja su bila vezana uz zapaljenu jahtu. Intervencija je završena oko 3.30 sati. 

Na brodu nije bilo putnika u trenutku izbijanja požara te, srećom, nema ozlijeđenih. Policija će obaviti očevid kako bi se otkrio uzrok požara i ostali detalji.


Vaša reakcija na temu