Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vozač quada izletio s makadamske ceste

Vozač quada izletio s makadamske ceste

Mlađa muška osoba je imala teške tjelesne ozljede i hitno je prebačena na daljnju obradu u zadarsku bolnicu u pratnji liječnika

Danas u 11.30 sati putem centra 112 zadarskim HGSS-ovcima stigao je poziv o nesreći na cesti za Veliko Rujno na Velebitu. 

Hitna medicinska pomoć zatražila je asistenciju spašavatelja pri izvlačenju unesrećene osobe koja je quad vozilom izletjela s makadamske ceste. Članovi HGSS Zadar i ispostave Starigrad izašli su hitno na teren. 

- Mlađa muška osoba je imala teške tjelesne ozljede i hitno je prebačena na daljnju obradu u zadarsku bolnicu u pratnji liječnika. Nadamo se dobrom ishodu i brzom oporavku! - rekli su iz HGSS-a.

Vaša reakcija na temu