Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zadarska dilerica uhvaćena s heroinom, hašišom i kokainom

Zadarska dilerica uhvaćena s heroinom, hašišom i kokainom

Pronađen joj je i iznos od 9.300 kuna i 105 eura

Zadarska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakinjom, koju se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. 

Naime, u sklopu kriminalističkog istraživanja kod 53-godišnjakinje je pronađeno sveukupno 16 PVC vrećica droge heroin težine 70.7 grama, jedna PVC vrećica droge kokain težine 0.2 grama, jedna vrećica droge hašiš težine 0.3 grama, digitalna vaga namijenjena preciznom vaganju droge te novčani iznos od 9.300 kuna i 105 eura za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.  Droga i vaga, kao i novčani iznos su joj oduzete, a ulična vrijednost zaplijenjene droge se procjenjuje na iznos oko 28.000 kuna, izvijestila je zadarska policija.

Uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 53-godišnjakinja će biti predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.


Vaša reakcija na temu