Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: DNZ Župan Dobroslavić uputio čestitku povodom početka nove školske godine

Župan Dobroslavić uputio čestitku povodom početka nove školske godine

Obratio se svim učenicima, roditeljima i učiteljima

Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku svim učenicima, roditeljima i učiteljima povodom početka nove školske godine.

'Dragi naši učenici i učitelji, poštovani roditelji,

Počinje još jedna nova školska godina. Zasigurno je riječ o još jednoj novoj avanturi, ali prvenstveno o razdoblju usvajanja brojnih novih znanja i sklapanja novih prijateljstava.

Želim vam svima puno strpljenja i razumijevanja jer upravo je to najbolji način za prevladavanje svih izazova.

Dragi učenici, poštivajte i cijenite vaše učitelje i cijenite podršku roditelja. Oni će vas, na ovom vašem putu, najbolje voditi, najviše vam pomoći i uvijek biti tu za vas.

Dragi naši prvašići, sigurno su vaši prvi dani u školskim klupama neobični i puni pitanja, no uvjeren sam kako će to biti jedno od najljepših razdoblja u vašim životima.

Želim vam svima sretan početak nove školske godine, puno znanja i veselja', poručio je.

Vaša reakcija na temu