Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić / Arhivska fotografija Jerko Rošin oduševljen vjenčanjem kćeri Ive Sanadera: 'Pokazalo se jedno veliko prijateljstvo prema obitelji'

Jerko Rošin oduševljen vjenčanjem kćeri Ive Sanadera: 'Pokazalo se jedno veliko prijateljstvo prema obitelji'

Naravno da joj je falio otac, ali nije se o tome razgovaralo - rekao nam je arhitekt

Arhitekt Jerko Rošin, prijatelj Ive Sanadera, bio je jedan od dražih uzvanika na vjenčanju mlađe kćerke bivšeg premijera. Bruna Sanader i Vedran Vukadinović vjenčali su se na Hvaru, u hvarskoj katedrali sv. Stjepana, a kako nam je Rošin rekao, u njihovom slavlju uživalo je oko 150 prijatelja.

- Naravno da joj je falio otac, ali nije se o tome razgovaralo. Svakome razumnome je jasno da je nedostajao, ali nije bilo potrebe o tome govoriti - kazao nam je Rošin kada smo ga upitali kako se osjećala bez oca na vjenčanju.

Sanader je, naravno, čestitao kćerki dan u koiem je okrunila svoju dugogodišnju vezu.

- Vjenčanje je bilo lipo i decentno, osjećala se radost zbog mladenaca. Ma baš lipo, vedro i mladenački, s puno svita. Pokazalo se jedno veliko prijateljstvo prema obitelji - kazao je Rošin.

Niti jedan incident nije zabilježen, ni prelaženje granice dobrog ukusa.

- Nijedan ispad, ni pred crkvom ni prije ni poslije. Sigurno je i policija nadzirala, iako ih se nije vidjelo - potvrdio nam je.

Više puta je ponovio koliko su prekrasni mladenci bili. 

Otkrio nam je i da je prva pjesma u katedrali bila 'Vjeruj u ljubav',  a poslije se zapjevao i 'Galeb i ja'.

Za poklon s vjenčanja, gosti su dobili ključ na kojem piše 'Hvala šta ste bili ključ našeg života'.

Nakon dana uživanja, mladenci se vraćaju u Muenchen, a poslije kako odluče.

- Bruna je nadarena i dobra liječnica koja može gdje želi - poručio je Rošin ne skrivajući ponos na Brunu.

Čim je Sanader 'abdicirao', pa ga ubrzo dočekale optužnice, podsjetimo, brzinom munje je gubio 'prijatelje'. Dok su se mnogi natjecali tko će brže i jače baciti kamen, Rošin je, uz Luku Bebića, ostao uz Sanadera i njegovu obitelj.

Vaša reakcija na temu