Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Svatovi se u Dubrovniku veselili uz vatromet. Kažnjeni su

Svatovi se u Dubrovniku veselili uz vatromet. Kažnjeni su

Od ovog ljeta je to zabranjeno

U subotu navečer Uvala Lapad bila je obasjana vatrometom, što ne bi bio problem da ovog ljeta na Gradskom vijeću nije donesena Odluka koja kaže da je javni vatromet zabranjen. 

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, svatovi koji su proslavili uz vatromet su detektirani i kaznu su uredno podmirili. 

Prema Odluci o komunalnom redu vatromet se ne smije izvoditi, osim u iznimnim slučajevima. Naime, to je otvaranje Dubrovačkih ljetnih igara, proslava Nove godine te drugi događaji od značaja za Grad Dubrovnik, osim u dane 1. listopada, 31. listopada, 1. i 2. studenoga, 18. studenoga te 6. pro­sinca. Gradonačelnik može odobriti izvođenje javnog vatrometa u sklopu održavanja važnih manifestacija, no svadbe u to evidentno ne spadaju. 

Vaša reakcija na temu