Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zlatarnice Đonlić: Nudimo najveći izbor, ove godine imamo 500 novih modela

Zlatarnice Đonlić: Nudimo najveći izbor, ove godine imamo 500 novih modela

Pozvali su sve da posjete njihov štand na nadolazećem sajmu Wedding Day

Prvi i glavni razlog zašto izabrati Zlatarnice Đonlić je, kažu nam, vrlo jednostavan - nude najveći izbor.

- Iz godine u godinu trudimo se popunjavati svoju kolekciju novim modelima i kupcima ponuditi samo najbolje i više od drugih, tako da i ove godine imamo otprilike 500 novih modela, što čini konačnu brojku od 2.500 modela vera na jednom mjestu. U izradi vjenčanog prstenja koristimo najmoderniju tehnologiju kombiniranu s ručnom izradom kako bi dobili vrhunske rezultate. Izradi svakog para vera pristupamo individualno, prilagođavamo ga željama kupca, svaki par je jednako bitan i svaki kupac je jednako bitan i drago nam je što vidimo da su ljudi to prepoznali - rekli su nam iz Zlatarnice Đonlić. 

Za svaki komad nakita kupac dobiva certifikat kojim garantiraju da se radi o proizvodu najbolje kvalitete. 

- Stojimo na raspolaganju za besplatno smanjivanje, povećavanje, čišćenje, poliranje, matiranje i općenito održavanje vjenčanog prstenja kada god to želite i to odrađujemo u najkraćem roku.

Kao i prijašnjih godina tijekom sajma Wedding Day imaju popuste i poklone iznenađenja za one koji se taj vikend odluče za narudžbu. 

- Ove godine promijenili smo mjesto na sajmu tako da vas čekamo na samom ulazu u sajamski prostor. Vjerujemo da ćete nas lako prepoznati po najvećem izboru, najvećem zlatarskom štandu te uvijek ljubaznom osoblju. Pozivamo sve mladence da posjete Wedding Day koji će se održati ovaj vikend u Spaladium Areni i iskoriste sajamske pogodnosti. Nadamo se da se vidimo! - zaključili su.

Vaša reakcija na temu