Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zlatni pir obitelji Ordulj: 'Koja je tajna? Na jedno uho ne čuješ, a jezik prigrizeš'

Zlatni pir obitelji Ordulj: 'Koja je tajna? Na jedno uho ne čuješ, a jezik prigrizeš'

Mladen i Karmela vjenčali su se 31. prosinca 1969.

Mladen Ordulj iz Srinjina i Karmela rođena Ećim iz Sirotkovića proslavili su punih pola stoljeća zajedničkog bračnog života. Kako su nam ispričali, najljepše iz 50 godina zajedničkog života njihova su djeca i unučad. Imaju troje djece: Stipu, Damira i Gorana. Stipe ima kćer Dajanu i sina Duju, a Damir sinove Lovru i Leona. Mladen je radio u Drvodjelcu, a Karmela je kao kućanica brinula da funkcioniraju stvari unutar četiri zida. Vjenčani su u crkvi Gospe od Začeća u Sirotkovića 31. prosinca 1969.

Pitala su djeca mamu koja je njihova tajna dugog braka, a Karmela je odgovorila: 'Na jedno uho ne čuješ, a jezik prigrizeš'.

Obitelj Ordulj proslavila je veliki dan, a mi im želimo još puno sretnih godina provedenih u zdravlju i veselju.


Slave li vam roditelji uskoro zlatni pir? Javite se, častimo ih tortom!

Pozivamo čitatelje čiji roditelji uskoro slave 'zlatni pir' da nam se jave, Dalmatinski portal uveličat će taj dan jednim poklonom - tortom. Dakle, samo nam treba na info@dalmatinskiportal.hr poslati svoje podatke (ime, broj mobitela i datum obljetnice), a naslov maila treba biti 'Zlatni pir'.
Vaša reakcija na temu