Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bandić uveo besplatan parking oko svih zdravstvenih ustanova: Želim bar donekle olakšati našim sugrađanima

Bandić uveo besplatan parking oko svih zdravstvenih ustanova: Želim bar donekle olakšati našim sugrađanima

Pozvao i druge gradove da učine isto

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić na svom Facebook profilu obavijestio je Zagrepčane i Zagrepčanke da uvodi besplatan parking oko svih zdravstvenih ustanova u Zagrebu.

'U trenucima kada je epidemija koronavirusa ušla u dramatičnu fazu i kada se opterećenost zdravstvenog sustava približava vrhuncu, ovom odlukom želim bar donekle olakšati našim sugrađanima koji imaju potrebu za odlaskom u zdravstvene ustanove', napisao je Bandić na Facebooku.

Bandić je također pozvao i druge gradove da postupe isto te da se ovom odlukom Grad Zagreb odriče dijela prihoda od prodaje karata za parking. Ova mjera će, napisao je Bandić, biti na snazi sve dok se epidemiološka situacija uzrokovana pandemijom koronavirusa ne normalizira.


BESPLATAN PARKING UZ ZDRAVSTVENE USTANOVE! Drage moje Zagrepčanke i Zagrepčani, želim Vas obavijestiti da sam donio...

Objavljuje Milan Bandić Gradonačelnik ZagrebaUtorak, 27. listopada 2020.
Vaša reakcija na temu