Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Besplatne zaštitne maske umirovljenicima

Besplatne zaštitne maske umirovljenicima

Potreban novac namaknut je iz EU fondova

Kako bi najugroženijoj skupini olakšali kupovinu zaštitnih maski koje su postale obavezne u nekim zatvorenim prostorima, šibenska udruga Sportsko društvo Spartak kroz europski projekt dijeli besplatne medicinske maske umirovljenicima, donosi ŠibenikIN.

- Svjesni smo da je pojava korona virusa sigurno izmijenila naše živote, promijenila dosadašnje navike i uvukla nemir u naše domove. Želimo pomoći našim najosjetljivijim i najstarijim skupinama u društvu – umirovljenicima tako da podijelimo medicinske maske za zaštitu protiv zaraze virusom u njihovom svakodnevnom životu - poručuju iz udruge.

Maske koje će besplatno dijeliti su medicinske - kirurške (koje inače prodaju ljekarne) eu standard EN 14683:2019-6. Besplatna podjela maski održavat će se u prostoru udruge Spartak, adresa Stjepana Radića 73, Šibenik (blizu knjižare Narodne Novine). 

Podjela će se odvijati do isteka zaliha, ovisno o potrebama umirovljenika.

Potrebno je da umirovljenik dođe u prostorije udruge svakim danom od Ponedjeljka do Petka (od 9-12 sati) i donese sa sobom sljedeću dokumentaciju: osobnu iskaznicu i presliku rješenja o mirovini ili odrezak od mirovine. Podjela maski je financirana iz europskog projekta, te je potrebno da umirovljenik potpiše preuzimanje maske. 

Detaljnije informacije možete dobiti na broj telefona 022/493 165 ili na brojeve mobitela 095/520 9584 i 099/504 6260.

Vaša reakcija na temu