Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ADVENT U DUGOPOLJU Započinje u utorak

ADVENT U DUGOPOLJU Započinje u utorak

Bogati program na trgu ispred škole

Advant u Dugopolju započinje u utorak na trgu pored škole, poručuje načelnik Perica Bosančić.

'Od 17 sati vas čekaju žive jaslice, zbor mladih, pokloni za djecu, kuhano vino i gin, roštilj, DJ, natjecanje u bakalaru, natjecanje dugopoljskih vina i još puno toga.... 

Iskoristimo jedan od rijetkih suhih adventskih dana za druženje! Vidimo se!', kaže načelnik.


Dramsko uprizorenje živih jaslica bit će upriličeno prvi put do sada i to u izvedbi učenika OŠ Dugopolje pod ravnanjem učiteljice Ane Milić i uz glazbenu pratnju Zbora mladih Vis-Dei iz Dugopolja. Uz božićnu jelku i četiri božićne kućice udruga Dar održat će natjecanje u pripremanju bakalara i degustaciju i ocjenjivanje domaćih dugopoljskih vina dok će općinska komunalna služba biti zadužena za pripremu roštilja. U prigodnom glazbenom programu nastupit će domaći DJ Emilio Buljubašić.

Što se tiče ostalih predbožićnih događanja dana 20. prosinca s početkom u 19 h u župnoj crkvi sv. Mihovila održat će se tradicionalni božićni koncert KUD-a Pleter.

Dugopoljski Advent organiziraju Općina Dugopolje, komunalna tvrtka Podi Dugopolje, TZ općine Dugopolje i udruga DAR iz Dugopolja. 

Vaša reakcija na temu