Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) BABY LASAGNA OTKAZAO KONCERT U BiH 'U ovakvim trenucima, glazba mora ustuknuti pred stvarnošću i suosjećanjem'

BABY LASAGNA OTKAZAO KONCERT U BiH 'U ovakvim trenucima, glazba mora ustuknuti pred stvarnošću i suosjećanjem'

'Naše misli su sa svima vama'

Baby Lasagna je zbog nezapamćene tragedije koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu otkazao svoj večerašnji koncert.

'Dragi moji sarajevski prijatelji,

s ogromnom tugom i teškim srcem moram vas obavijestiti da smo odlučili otkazati večerašnji koncert zbog razorne poplave koja je zadesila BiH. U ovakvim trenucima, glazba se mora ustuknuti pred stvarnošću i suosjećanjem prema svima vama koji ste pogođeni ovom strašnom tragedijom.

Moje misli i molitve su s obiteljima koje su izgubile voljene i sa svima vama koji ste ostali bez svojih domova.

Kada dođe pravi trenutak, vratit ćemo se s glazbom koja će vam, nadamo se, donijeti barem malo radosti. A do tada, naše misli su sa svima vama', napisao je na Instagramu.


Vaša reakcija na temu