Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Baby Lasagna se oglasio o odgodi suradnje s Tončijem Huljićem

Baby Lasagna se oglasio o odgodi suradnje s Tončijem Huljićem

'Obojica želimo osigurati jedinstveno glazbeno iskustvo za slušatelje u odgovarajućim uvjetima'

Nakon što je jutros Tonči Huljić objavio kako ipak neće doći do suradnje s Baby Lasagnom na pjesmi za ovogodišnje Melodije Jadrana, javio se i Baby Lasagna koji je sve komentirao na Instagramu:

'Zbog izdavanja novog singla, koji je u ovom trenutku moj osobni prioritet, i poslovnih odluka vezanih za potpisivanje internacionalnog ugovora, suradnja s Tončijem Huljićem povodom festivala Melodije Jadrana trenutno je odgođena. Iako smo svi bili izuzetno uzbuđeni zbog ove suradnje, vjerujemo da je važno da se projekt realizira u najboljim mogućim uvjetima. 

Trenutno sam zauzet aktivnostima vezanim za izlazak novog singla i pripremama za nadolazeće nastupe. Upravo zato, odgoda suradnje je neophodna jer obojica želimo osigurati jedinstveno glazbeno iskustvo za slušatelje u odgovarajućim uvjetima. Tončijeva podrška koja traje od prvog dana upoznavanja mi znači puno te mi je neizmjerno drago što će nastaviti sa simpatijama pratiti izgradnju moje karijere. Ja ću, kao i do sada, nastaviti pratiti njegov rad', objavio je Lasagna.

Vaša reakcija na temu