Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Body piercing 101 u Zoni: Nauči više o piercingu i osvoji nagrade

Body piercing 101 u Zoni: Nauči više o piercingu i osvoji nagrade

Besplatno predavanje

U ponedjeljak, 27. svibnja, u 18 sati, u Zoni će gostovati Katarza Body Art i održati besplatno predavanje 'Body piercing 101'. 

Zainteresirani imaju priliku naučiti više o piercingu, dobiti odgovore na sva pitanja, ali i osvojiti prigodne poklone.

- Predavanjem želimo istaknuti važnost sigurnosti i profesionalnog pristupa u pirsanju, ali i demistificirati mitove i predrasude o pirsevima, zarastanju i nakitu. Prije odgovora na pitanja iz publike, upoznat ćemo modernu povijest pirsanja i probleme današnje piercing industrije. Detaljno će se objasniti sam proces pirsanja i predstaviti različite vrste nakita. Kroz kviz znanja provjerit će se i znanje prisutnih te će najbolji dobiti prigodne nagrade - najavljuje Đana Ribarević iz piercing studija Katarza.

Vaša reakcija na temu