Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić Dalibor Lovrić predstavio novu karikaturu, inspirirana je seks aferom

Dalibor Lovrić predstavio novu karikaturu, inspirirana je seks aferom

'Milica's choice'

Splitski umjetnik Dalibor Lovrić na društvenim mrežama predstavio je svoju najnoviju karikaturu - 'Milica's choice'. Vizualizirao je seks aferu čiji su protagonisti suradnici kandidata Centra za gradonačelnika Splita Ivice Puljka - kandidat za dogradonačelnika Bojan Ivošević i član predsjedništva Centra Luka Baričić.

Lovrić je inače viši savjetnik Odsjeka za kulturu Grada Splita, a našao se i na kandidacijskoj listi HGS-a za Gradsko vijeće. Već godinama crta karikature aktera splitske političke scene, pri čemu ne skriva svoje političke stavove. Upravo se zbog svojih radova nekoliko puta našao na meti svojih pretpostavljenih. 


Foto: Dalibor Lovrić

Vaša reakcija na temu