Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DALMACIJA TUNIS Bore Balboa objavio novi singl

DALMACIJA TUNIS Bore Balboa objavio novi singl

Pjesmu produkcijski potpisuje Peki, a prateći videospot sniman je u Brodarici, Šibeniku, Jadriji...

Bore Balboa, reper iz Brodarice koji slovi kao jedan od vodećih tekstopisaca ovog žanra, predstavlja novi singl s pratećim videospotom. Riječ je o pjesmi 'Dalmacija Tunis', kojom odaje počast Dalmaciji, a ujedno najavljuje i novi studijski album. Produkciju pjesme potpisuje Peki.

'Osobno mi je ovo pjesma s kojom sam u dosadašnjoj karijeri najzadovoljniji i najponosniji. Nastala je kao svojevrsni hommage Dalmaciji i na neki način predstavlja i pozdrav ljetu, do iduće godine', otkrio je Ivan Španja, reper koji iza sebe već ima tri studijska albuma, nastupe u zagrebačkoj Tvornici kulture te hit-singl 'Panama' iz 2023. koja je apsolutni favorit gen-z publike.

Pjesmu produkcijski potpisuje Peki, s kojim Bore Balboa surađuje od samih početaka njegove karijere.

'Jako mi je drago što je on producent pjesme. To je mladi glazbenik o kojem više ne treba trošiti riječi, sve se zna. I hvala mu na odrađenom poslu', poručuje.

Prateći videospot redateljski potpisuje uigrani tim Luka Matković i Ana Cindrić.

'Jako sam sretan i što sam konačno snimao spot doma, u Brodarici, u Šibeniku, na Jadriji, općenito u Šibensko-kninskoj županiji. Hvala Luki i Ani, kao i svim statistima koji su odvojili svoje vrijeme. Hvala im od srca, a pogotovo Boćarskom klubu Sonković', dodao je.

Novim singlom 'Dalmacija Tunis' Bore Balboa najavljuje i objavu novog studijskog albuma 'Mercedes City 2', nasljednika 'Mercedes Cityja' iz 2020. godine. I dok još uvijek nema datum izlaska tog izdanja, kratko komentira: 'Nadam se da će se ljudima svidjeti pjesma i spot, a ja se bacam nazad na posao dovršavanja albuma', zaključuje.


Vaša reakcija na temu