Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Kalilić FEŠTA U ŠESTANOVCU Sajam domaćih proizvoda i tamburaši

FEŠTA U ŠESTANOVCU Sajam domaćih proizvoda i tamburaši

Slave Dan općine i blagdan Gospe Fatimske

Općina Šestanovac i TZ Općine Šestanovac pozivaju organiziraju feštu povodom Dana općine i proslave blagdana Gospe Fatimske.

U nedjelju, 12. svibnja. s početkom u 14.00 sati održat će se 'Sajam domaćih OPG-ova', za odrasle ali i one najmanje tu je cjelodnevna zabava u obliku Bubble Footballa.

Proslavu uoči Dana općine zaokružit će nastup TS FORTE s početkom u 20.30 sati. Cjelokupni program odvijat će se na novouređenom vanjskom platou iza zgrade pošte.

U ponedjeljak, 13. svibnja, na sam Dan općine i blagdan Gospe Fatimske održat će se svečana sjednicom Općinskog vijeća s početkom u 9.00 sati, a u 10.00 sati će se položit će se vijenci ispred spomen obilježja Hrvatskim braniteljima u dvorištu osnovne škole Dr. fra Karlo Balić u Šestanovcu.

Svečana sveta misa s procesijom kroz mjesto održat će se u dvorištu kapelice Gospe Fatimske s početkom u 10.30 sati, a predvodi je mons. dr. Ante Ančić pastoralni vikar splitsko-makarske nadbiskupije.

U popodnevnim satima tradicionalno će se održati blagoslov djece te sveta misa s krunicom koja započinje u 17.30 sati, a predvodi je župnik Župe UBDM Katuni-Kreševo don Mijo Grozdanić.

Vaša reakcija na temu