Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Radić FOTO Drveniško kulturno ljeto

FOTO Drveniško kulturno ljeto

Uživalo se u bogatom programu

U sklopu Drveniškog kulturnog ljeta u subotu je na Velom Drveniku održana još jedna večer u kojoj se moglo uživati u neposrednom susretu s umjetničkim djelima pod nazivom 'Umjetnost u dijalogu'.

Po tradiciji, a zahvaljujući ljubaznosti gospođe Heljä Tramontane koja je svoj atelje pretvorila u galeriju, održana je večer puna raznolikosti izričaja u prekrasnom ambijentu mediteranskog vrta s pogledom na more.

U ovom čudesnom svijetu umjetnosti moglo se uživati u  predstavljanu slikarice Ljubice Kostović Ljube i njenih radova te slika Šimuna Martinisa te stihovima Nenada Rogulja. Predstavljena je i veoma zanimljiva mapa grafičko pjesničkih zapisa iz Komiže Šimuna Martinisa i Jakše Fiamenga 'More u kamenu'.

Cijelu večer osmislila je i na veoma zanimljiv način moderirala gospođa Antica Lovrić koja je zajedno sa suradnicima organizirala još jedno nezaboravno druženje uz obradu umjetničko- kulturnih tema.

Vaša reakcija na temu