Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Martaposemuckel from Pixabay PREVARA Mislio da je zaradio na kriptovalutama pa ostao bez novca

PREVARA Mislio da je zaradio na kriptovalutama pa ostao bez novca

Policija traga za počiniteljem

Drniškoj policiji je 39-godišnjak prijavio kako je prevaren početkom svibnja. 

Rekao je kako je zaprimio telefonski poziv od njemu nepoznate osobe, koja mu je kazala da je na bitcoin računu zaradio 15.000 eura te ga je tražila da putem internet bankarstva autorizira nekoliko transakcija kako bi se novac prebacio na njegov račun, što je i učinio. 

Potom je provjerom stanja računa shvatio da je na njegovo ime podignut kredit u iznosu od 14.800 eura te da je račun terećen za iznos od 1300 eura.

 'Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju njihovog otkrivanja', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu