Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Omišani uživali u koncertu Marka Tolje, večeras im pjeva Maja Šuput

FOTOGALERIJA Omišani uživali u koncertu Marka Tolje, večeras im pjeva Maja Šuput

Gusarska bitka održava se tri dana, a mi vam donosimo atmosferu s prve večeri

Ove godine Gusarska bitka u Omišu održava se čak tri dana i nudi posjetiteljima bogat program glazbenih, sportskih i gastro događanja za sve uzraste. 

Sinoć je na prvoj večeri, popularno nazvanoj 'Večeri evergreena' nastupio riječki pop, swing i jazz glazbenik Marko Tolja u pratnji izvrsnog Big Band Makarska. Oduševljena publika uživala je u ovom koncertu prepunom dobre vibre i još boljih hitova.

Danas je na rasporedu Dječji gusarski dan s početkom u 18.30 sati, nakon kojeg će nastupiti Maja Šuput. Više informacija o programu događanja Gusarske bitke u Omišu možete pronaći na FB stranici Gusarske bitke.

Vaša reakcija na temu