Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Simbolično najavljeno odltimer okupljanje u Rogoznici

FOTOGALERIJA Simbolično najavljeno odltimer okupljanje u Rogoznici

Vlasnik crvene VW Bube iz Šestanovca dobio je nagradu za najveću prijeđenu udaljenost

Nakon dvije godine pauze od održavanja uskrsnog Oldtimer Promo Toura u Marini Frapi u Rogoznici, došlo je vrijeme za simbolično najaviti sljedeće oldtimer okupljanje za Uskrs 2022. 

- Najbolja najava svakako je dolazak grupe oldtimera koji su se nakon vožnje Rogoznicom rasporedili ispred arkada trga u Marini Frapa. Slika prelijepih povijesnih primjeraka automobila pružila je jedinstven iskustveni doživljaj na prekrasnoj lokaciji te još jednom na najbolji način naglasila važnost očuvanja povijesne baštine. Već je tradicionalno Oldtimer Promo Tour u Rogoznici zamišljen kao druženje i upoznavanje krajolika, ali daleko od brzine i jurnjave. Upravo je to ono što ovu manifestaciju razlikuje od drugih - ističu organizatori.

Naglašavaju kako se ne smije zaboraviti ni ono što ide na kraju, a to su eno&gastro užici za koje su se pobrinuli domaćini iz Marine Frapa. 

Nakon ručka u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, dodijeljene su svima zahvalnice i komplet kolekcionarskog časopisa Oldtimer Club za vlasnika najstarijeg automobila - Fiata 1100 Musone iz 1939. Vlasnik crvene VW Bube, koji je došao iz Šestanovca, zaslužio je također nagradu za sudionika koji je prešao najveću udaljenost kako bi stigao na Oldtimer Promo Tour u Rogoznici. Osim njih, tu su bile dvije atraktivne crvene Alfe - modeli junior 1600 spider i GT Veloce, dva modela Fiata, i to 124 i 128 sport coupe, te još jedna VW Buba. 

Rogoznica i Marina Frapa Resort još su jednom pružili savršenu kulisu za proslavu baštine te, kako kažu iz organizacije, zagolicali maštu i na najbolji način najavili Uskrsni Oldtimer Promo Tour 2022. 

Vaša reakcija na temu