Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Izložba fotografija fotoradionice 'Svijet u bojama' - Foto Dugopolje

Izložba fotografija fotoradionice 'Svijet u bojama' - Foto Dugopolje

Može se pogledati do kraja listopada

Jedinstvena izložba fotografija održana je u srijedu, 23. listopada, u prostorijama Doma kulture u Dugopolju. U sklopu projekta Foto Hrvatska, sudjelovalo je 9 polaznika na petodnevnoj fotoradionici 'Svijet u bojama'. Rezultat je to suradnje Turističke zajednice Općine Dugopolje s renomiranim fotografima: Sanjom Grgić Ćurić i Nikolom Ćurićem

Tako su polaznici ove fotoradionice usvojili osnove umijeća fotografiranja, koje su vješto predočili na svojim fotografijama. One odražavaju način na koji svatko od polaznika vidi dugopoljske znamenitosti ili specifični motiv kroz objektiv svog fotoaparata. Obilazeći prirodne ljepote i kulturnu baštinu ovoga kraja skupina entuzijasta, pod palicom voditelja fotoradionice, pronašla je zanimljive kadrove podmosorskog kraja. 

Zahvaljujući odazivu OŠ Dugopolje, Narodne knjižnice u Dugopolju, LAG-a Zagora, udruge DAR i nekolicine entuzijasta, ova izložba pokazatelj je dobrog angažmana unutar jedne zajednice. Ovim projektom obilježio se i Dan europske baštine, a sama tema 'Baština koja povezuje - kulturne rute i mreže!' naglašava vrijednost naše baštine koju možemo valorizirati kroz suradnju.

Izložba je otvorena do kraja listopada.

Vaša reakcija na temu