Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot JAVILA SE BORJANOVA BAKA 'Ja sam bila odmah ljuta'

JAVILA SE BORJANOVA BAKA 'Ja sam bila odmah ljuta'

'Pa što bi htjeli?'

Nakon utakmice Hrvatske i Kanade (4:1) na Svjetskom prvenstvu u Katru, glavna tema je i dalje kanadski golman, Milan Borjan.

Dio navijača tijekom utakmice mu je neprimjereno reagirao, a razvili su i transparent s traktorom. Inače, kanadski vratar je ranije izjavio da je rođen u 'Republici Srpskoj Krajini'.

Ekipa Dnevnika Nove TV posjetila je selo iz kojeg je podrijetlom, Kričke kod Drniša i tamo razgovarala s Borjanovom bakom.

'Ja sam bila odmah ljuta, što ćeš spominjati Krajinu, a baba ti je Hrvatica, tata je napola Srbin, napola Hrvat. Pa što bi htjeli?', kazala je Štefica Borjan.

Na opasku reporterke Sanje Jurišić kako se čini da u toj obitelji nema mržnje, odgovara: 'Ma nema, nema. Nitko nikoga ne mrzi, nitko nikoga ne prezire'.

Vaša reakcija na temu