Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/Exluziv Kći legendarnog Perice Bukića već dvije godine ljubi našeg najzgodnijeg vaterpolista Franka Lazića

Kći legendarnog Perice Bukića već dvije godine ljubi našeg najzgodnijeg vaterpolista Franka Lazića

Zajednički posao im je olakotna okolnost

Kao najava najvećeg sportskog događaja sljedeće godine, Europskog vaterpolskog prvenstva za žene i muškarce, tradicionalan vaterpolski godišnji kalendar sniman je upravo u Splitu, s glavnim akterima Europskog prvenstva, hrvatskim vaterpolisticama i vaterpolistima. 

Pred objektivom Šime Eškinje pozirao je i vaterpolski ljubavni par.

22-godišnja Petra Bukić, kći legendarnog Perice Bukića u vezi je s 23-godišnjim Frankom Lazićem. A upravo su njega proglasili našim najatraktivnijim vaterpolistom. Petra i Franko prvi su put pred kamerama za RTL-ov Exkluziv ispričali čime su osvojili jedno drugo.

- Simpatičan je, lijep je, zgodan je, slični smo u puno toga - kazala je Petra.

- A mislim lijepa je, zgodna je i krasnog je karaktera - dodao je Franko.

I tako već dvije godine sretni su u vezi, a zajednički posao, ističu, olakotna im je okolnost.

- Pa stvarno se razumijemo, znači nema tu sad, zna da sam na treningu ja znam da je on na treningu, putovanja, umor, ovo ono, zbilja se kužimo što se tiče toga tako da nam i to olakšava neke situacije i ne znam nama stvarno super ide - kaže Petra.

Toliko super da je možda vrijeme za korak više u vezi?

- To ću zadržati za sebe, i vidjet ćete uskoro... - odgovara Franko.

- Ma polako - ubacuje se Petra.

- Polako da - potvrđuje on.

A polako se i Frankova obitelj upoznala s Petrinom čije joj prezime ne predstavlja teret. S obzirom da joj je tata dvostruki olimpijski pobjednik, a 27-godišnji brat Luka uspješni reprezentativac nije teško zaključiti da će i ona biti jednako dobra.

- Bila sam nekoliko puta proglašena za najbolju vaterpolisticu, sad neko vrijeme nisam trenirala zbog ozljeda, ali evo vratila sam se sad. Nadam se da će biti sve okej da odigram to europsko u Splitu - kaže Petra.

A kako se ovaj lijepi par snašao u poziranju, saznat ćemo u kalendaru koji izlazi u prosincu! 12 vaterpolskih parova za 12 mjeseci na 12 autentičnih turističkih atrakcija grada Splita koji je izabran za domaćina ovog prvenstva.

- Nije slučajno grad Split izabran za domaćina Europskog prvenstva. Poznato je da Splićani vole sport i vaterpolo. Očekujemo odličnu atmosferu na tribinama Spaladium Arene sljedeće ljeto! Tijekom snimanja kalendara prekrasne vizure ovoga grada odigrale su ulogu glavne kulise našim vaterpolistima i fotografu Šimi Eškinji da na najbolji mogući način predstavimo mjesto održavanja prvenstva i pozovemo sve Europljane da sljedeće godine posjete upravo Hrvatsku, odnosno Split – najavila je Ivana Janković, voditeljica PR službe i marketinga HVS-a. 

 Europsko vaterpolsko prvenstvo u Splitu održat će se od 27. kolovoza do 10. rujna 2022. godine. 

Vaša reakcija na temu