Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Kolinda Grabar Kitarović) KOLINDA PROPUŠTA UTAKMICU 'Stručni stožer me je malo stavio na klupu, ali brzo ću opet ja u igru'

KOLINDA PROPUŠTA UTAKMICU 'Stručni stožer me je malo stavio na klupu, ali brzo ću opet ja u igru'

Uputila podršku Vatrenima

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je podršku Vatrenima koje nažalost, zbog zdravstvenog stanja, neće danas moći bodriti s tribina u Njemačkoj.

'Ne znam što bih dala da danas mogu biti s vama u Berlinu, Vatreni, i navijati s tribina! Cijela Hrvatska danas kuca za vas srcem vatrenim. I zato:

'Igraj moja Hrvatska

Kad te vidim ja

Srce mi gori, srce mi gori!

Ono vatreno uvijek plamtilo

Neka se bori, za tebe bori!9

P.S. Hvala svima vama koji mi se ovih dana javljate zabrinuti za moje zdravlje potaknuti našim dragim medijima. Živa sam, dobro sam. Stručni stožer me je malo stavio na klupu, ali brzo ću opet ja u igru', napisala je.


Vaša reakcija na temu