Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram LIJEPA SPLIĆANKA Fani Čapalija otkriva kakve muškarce voli, govori o estetskim zahvatima i idealima ženske ljepote

LIJEPA SPLIĆANKA Fani Čapalija otkriva kakve muškarce voli, govori o estetskim zahvatima i idealima ženske ljepote

Kaže kako obožava 'bablje ljeto'

Iako je od proglašenja Fani Čapalije najljepšom Hrvaticom prošlo 28 godina, nisu rijetki oni koju ovu Splićanku i dan danas smatraju najljepšom misicom koju smo ikada imali. Ako je netko dokaz da su godine samo broj, to je onda 46-godišnja Fani. Vođeni njezinom svevremenskom ljepotom i zanosnim izgledom, portal Info Zagreb napraio je intervju s Fani i pokušao doznati njezine beauty rituale.

Kako ste?

- Hvala vam na pitanju, dobro sam, ma odlično sam zapravo,

Kako provodite dane?

- Inače ovo doba godine mi je najdraže, tvz. 'bablje ljeto' obožavam zadnje dane ljeta, more je i dalje divno, a gužve su iza nas. Ovo doba godine ima neki poseban miris, zalasci sunca su ljepši, more je plavije i bistrije nego inače. Mislim da svi Dalmatinci najviše vole i uživaju upravo u ovim danima ljeta.

Odajte nam tajnu vaše ljepote koja godinama ne blijedi? Čime se njegujete? Izbjegavate li sunce?

- Nema tu tajne formule ni čarobnog napitka. Način života je ono što je najbitnije. Živim jednostavno i mirno, daleko od gužve, vjerujem da je blizina mora zaslužna i moji dalmatinski geni. Šminkam se jako rijetko, gotovo nikako, samo kada negdje odem, a preparativnu kozmetiku i njegu obožavam. Ja sam već godinama vjerna Vichy proizvodima, dva omiljena su mi mineral 89 Probiotic i krema liftactiv supreme. Osoba sam koja se voli sunčati i dosta vremena provodi na suncu, al uvijek imam i koristim zaštitu s visokim faktorom, bez Vichy capital soleil ne idem nigdje.

Koliko su se promijenili ideali ljepote od 90-ih godina, kada ste ponijeli titulu najljepše Hrvatice? 

- Za mene je prirodna i njegovana žena uvijek lijepa, bez obzira na vrijeme u kojem živi. Nije mi drago vidjeti kako sve mlađe djevojke danas idu vrlo mlade ‘pod nož’ i koriste tešku šminku već u osnovnoj školi. Čak i pojavom društvenim mreža nekako su se promijenili idealni ženske ljepote, ali bez obzira na sve, prirodno lijepu ženu uvijek će svi primijetiti.

Što je prije 20-ak godina bilo na cijeni, a što danas?

- Prirodnost, neposrednost i spontanost je ono što nekako blijedi godinama.

Biste li se ikada podvrgli estetskoj kirurgiji? Botoxu?

- Nikada ne reci nikada, ali za sada nisam, ne osjećam potrebu, osjećam se mlado, vidjet ćemo što će budućnost donijeti.

Što mislite o trendu vječne mladosti koji se dugo nameće?

- Svake godine nose nešto lijepo, treba prihvatiti sebe, svoje godine, svoje bore i nesavršenosti, to je put ka vlastitoj sreći. Mladost brzo prođe, treba uživati u ljepotama života i ne opterećivati se trendovima.

Što prvo primijetite na muškarcu?

- Oči, one nikada ne lažu.

S čime vas može privući?

- Iskrenošću, manirama i humorom, rekla je Fani Čapalija za Zagreb info.

Vaša reakcija na temu