Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LJETNE ČARI KLASIČNE GLAZBE: U idući četvrtak natupa Papandopulo kvartet

LJETNE ČARI KLASIČNE GLAZBE: U idući četvrtak natupa Papandopulo kvartet

To je najznačajniji i s punim pravom najeksponiraniji domaći komorni sastav, poručuju organizatori

Treći koncert iz ciklusa 'Ljetne čari klasične glazbe', u organizaciji Glazbene mladeži Splita, održat će se u četvrtak 13. kolovoza u 20 sati u zapadnom dijelu Podruma Dioklecijanove palače u Splitu.

Nastupa Papandopulo kvartet, 'najznačajniji i s punim pravom najeksponiraniji domaći komorni sastav', poručuju organizatori.

Papandopulo kvartet čine četvorica hrvatskih saksofonista, Nikola Fabijanić, sopran saksofon, Gordan Tudor, alt saksofon, Goran Jurković, tenor saksofon i Tomislav Žužakbariton saksofon. 

Njihovi koncerti redovito su praćeni burnim odobravanjem publike i pohvalama kritike:  'Opuštenost i sigurnost u nastupu, intonativna preciznost i bogatstvo tonske kreacije, vještina u raznovrsnim artikulacijama, fantastična pokretljivost i preciznost kako u najvišim, tako i u najnižim registrima, jednom riječju, zadivljujuća tehnička potkovanost, temelji su na kojima članovi Papandopulo kvarteta grade svoju glazbenu izražajnost i izričajnost… Zbog toga Papandopulo kvartet može ponosno i dostojno nositi ime jednoga od najsvestranijih, najmuzikalnijih i strastveno glazbi posvećenih velikana hrvatske glazbene povijesti'.

Vaša reakcija na temu