Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram MIRTA ŠURJAK Progovorila o borbi s koronavirusom njezinih najbližih

MIRTA ŠURJAK Progovorila o borbi s koronavirusom njezinih najbližih

'Ja sam negativna, ali ostatak moje obitelji nažalost nije imao tu sreću. Neki su s vrlo teškim simptomima', poručila je

Mirta Šutjak je na Instagramu odlučila progovoriti o koronavirusu s kojim se bore neki članovi njene obitelji, ali i poslati poruku svima koji stigmatiziraju i osuđuju oboljele. 

'Slika je stara, odmah za početak. Tekst je novi. Nemam potrebu svoje osobne stvari iznositi u javnosti, ali ovaj put moram progovoriti, osjećam dužnost i potrebu, zbog stigmatizacije i osude svih oboljelih od covida-19. Da odmah obavijestim sve dežurne dušobrižnike, a nažalost ima ih jako puno, ja sam negativna, ali ostatak moje obitelji nažalost nije imao tu sreću. Neki su s vrlo teškim simptomima, borimo se, pozitivom, molitvom i raznim terapijama svi zajedno', piše Mirta. 

U nastavku je zahvalila svima koji su joj pomogli, ali i onima koji su joj 'pokazali svoje pravo lice'. 

'Zahvaljujem svim predivnim ljudima, koji su pokazali svoje nesebično srce i ponudili pomoć,brižnim i savjesnim epidemiolozima s otoka Hvara gdje smo se zatekli u ovoj situaciji. Ali isto tako moram 'zahvaliti' i nekima koji su pokazali svoje pravo lice osudama, ogovaranjima i stigmatizacijom oboljelih. Zar itko tko ima imalo ljudskosti u sebi može i pomisliti da bi netko nekome namjerno prenio virus?! Možda ćemo jednoga dana spoznati pravu istinu o ovome u čemu smo svi zajedno...možda je ovo produkt nekog suludog laboratorijskog eksperimenta koji se oteo kontroli, a možda je i Božja opomena svima nama da konačno postanemo ljudi, manje sebični, zluradi, površni...Ja konačno u svemu ovome spoznajem tko su ti pravi ljudi', zaključila je. 

U komentarima njeni su joj fanovi uputili poruke podrške. 

'ravo Mirta, pravi se ljudi uvijek drže skupa', 'Nije svako zlo za zlo, što se kaže... Često se pokaže s kime smo okruženi', 'Sve najbolje želim tebi, a tvojoj familiji brzo ozdravljenje', bili su neki od komentara. 

Vaša reakcija na temu