Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić Mladen Grdović nastavlja slavljeničku turneju u Karlovcu, Rijeci i Čakovcu

Mladen Grdović nastavlja slavljeničku turneju u Karlovcu, Rijeci i Čakovcu

'Sve nas zajedno očekuju večeri prepune dobrih emocija i prekrasnih pjesama!'

Velika slavljenička koncertna turneja Mladena Grdovića 'Evo mene moji ljudi' u studenom se nastavlja u Karlovcu, Rijeci i Čakovcu! Grdović će u Karlovcu zapjevati 15. studenog u Školskoj sportskoj dvorani Mladost, potom je na redu Rijeka 23. studenog, u Centru Zamet i konačno Čakovec 30. studenog, gdje će se velika dalmatinska fešta održati u Dvorani Graditeljske škole Čakovec.

'Dragi moji, velika mi je čast i zadovoljstvo sve vas pozvati na moju feštu povodom 45 godina glazbene karijere. Jako se veselim svakom gradu u koji stižem u studenome, a uz svoje drage goste u Karlovcu, Rijeci i Čakovcu samo mogu reći da nas sve zajedno očekuju večeri prepune dobrih emocija i prekrasnih pjesama. Evo mene moji ljudi!', poručio je ponosni Grdović, koji itekako ima razloga za slavlje, jer jubilej od 45 godina u samom vrhu domaće estrade nije mala stvar.

Zadarski pjevač i kralj zabave za svaki grad priprema mnoštvo iznenađenja i poznate goste. Tako će na predstojećem koncertu u Karlovcu 15. studenog s Mladenom zapjevati i Zlatko Pejaković, Ivan Zak, Davor Borno, Antonija Šola, Dino Petrić, Frano Pehar & Tarapana i Sanella & Jure Brkljača.

Popularna imena hrvatske estrade Mladenu će se pridružiti i 23. studenog u Rijeci kada s njim pjevaju Lidija Bačić, Elio Pisak, Davor Borno, Učiteljice i ponovno Zlatko Pejaković, Dino Petrić, Frano Pehar & Tarapana i Sanella & Jure Brkljača.

Na posljednjem u nizu od tri velika koncerta 30. studenog u Čakovcu, Mladen Grdović je u goste pozvao Zlatka Pejakovića, Ivana Zaka, Lidiju Bačić, Davora Bornu, i Alku Vuicu, a neće izostani ni Frano Pehar & Tarapana. Na ovom će koncertu gostovati i međimurski pjevač Ivan Mezga.

Pjesme 'Dalmatinac sam', 'Nije u šoldima sve', 'Oči boje lavande', 'Tu je moj dom', 'Bolje živim nego ministar', 'Sve za ljubav', 'Evo mene moji ljudi' i svi drugi veliki hitovi velikana hrvatske zabavne glazbe Mladena Grdovića garantiraju u svim gradovima u koje stiže višesatnu koncertnu zabavu bez premca, u atmosferi kakvu samo Mladen Grdović zna prirediti za svoje brojne fanove.

Ulaznice za sva tri predstojeća koncerta, 15. studenog u Karlovcu, 23. studenog u Rijeci i 30. studenog u Čakovcu dostupne su online u sustavu Eventima i na svim prodajnim mjestima Eventimove mreže. Također, u sva tri grada, ulaznice se mogu kupiti na svim lokacijama BP Petrola i u Tisak Media centrima.

Vaša reakcija na temu