Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najljepše okućnice i balkoni u Trogiru bit će nagrađeni

Najljepše okućnice i balkoni u Trogiru bit će nagrađeni

Ovako građani doprinose zelenijem i uređenijem mjestu za život

Turistička zajednica grada Trogira i ove je godine organizirala natječaj za izbor najljepše okućnice i balkona, a nagrade najboljima bit će dodijeljene u četvrtak, 3. srpnja. 

'Jedan od glavnih ciljeva ovoga projekta je potaknuti građane na uređenje svojih okućnica kako bi se doprinijelo zelenijem i uređenijem mjestu za život. Tako iskazujemo brigu za dugoročno i održivo očuvanje okoliša grada Trogira', poručuju iz TZ Trogira.

Dodijelit će se nagrade za prvo i drugo mjesto u kategoriji 'Vrt i okućnica' te prva tri mjesta u kategoriji 'Balkon i prozor' od strane Povjerenstva te za treće mjesto od strane publike na Facebooku. Pobjednicima će nagrade uručiti Marin Piveta, mag.oec., direktor Turističke zajednice, Jelena Grabovac,mag.hist.art.philol.fianc., viša stručna savjetnica Konzervatorskog odjela u Trogiru pri Ministarstvu kulture i medije RH, Nikolina Tomaš, mag.ing.agr., rukovoditelj sektora održavanja javnih površina pri Trogir holdingu d.o.o., te Mihaela Milat, mag.ing.arch., arhitektica predstavnica tvrtke GEOART d.o.o.

Vaša reakcija na temu