Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press TEATAR UZ MORE Rasprodana najnovija komedija kazališta Moruzgva

TEATAR UZ MORE Rasprodana najnovija komedija kazališta Moruzgva

Već idućeg tjedna jedan od ponajboljih stand-up komičara Peđa Bajović stiže u Loru

Popularnost kazališta Moruzgva kod splitske publike još jednom je dokazana budući je i njihova najnovija komedija 'Prekid preko veze' u režiji Krešimira Dolenčića rasprodana.


Dok Petra Kurtela, Matija Šakoronja i Filip Detelić jedva čekaju ovu srijedu da nastupe na Teatru uz more, ravnateljica kazališta Moruzgva Ecija Ojdanić kazala je:

'Divno je biti voljen od svoga grada. Presretna sam da je predstava Prekid preko veze već tjedan dana pred termin rasprodana. Unaprijed se veselim, kao i glumci, susretu splitske publike i naše najnovije predstave. Za one koji nisu ovog puta uspjeli doći do ulaznica, vidimo se sigurno na jesen a ja se veselim kao glumica da ćemo se na jesen vidjeti i s našom romantičnom komedijom Ništa im neće bit. Kao i do sada Moruzgva vam priprema jako puno dobrih predstava s odličnim glumcima. Splite, volim vas i vidimo se!'


Već nekoliko dana nakon Moruzgve, 8. srpnja na ljetnu scenu Teatra uz more popet će se jedan od pionira stand-up forme kod nas Peđa Bajović. Tijekom 20 godina duge i vrlo uspješne karijere prikupio je i više nego dovoljno 'dobrih baza' da provedete zabavnu večer uz kompilaciju ponajboljih u 'Best od Peđa Bajović'.

Osim što je začetnik stand-up forme kod nas, Peđa je i jedan od naših najtraženijih stand up komičara. Priznat je i kod nas ali i u svijetu budući se ne libi svoje oružje, vrlo oštar jezik i britak um, koristiti i na engleskom jeziku. To ga je dovelo sasvim blizu cilju koji si je postavio - da nastupi u svim Europskim zemljama. Nedostaju mu još svega tri na listi!


Četvrtak, 18. srpnja rezerviran je za još jednu, 12. po redu, izvedbu komedije 'Kad udari južina' u Splitu u izvedbi Petre Kraljev i Jagode Kumrić

Splitska i hrvatska publika, brojnim  rasprodanim izvedbama, već je nagradila naše Splićanke za njihov rad, ali interes za Južinu i dalje ne posustaje te je izvedba već sad napola rasprodana.


Srpanjski repertoar zaokružit će prava kazališna poslastica glumačkih gostiju iz Novog Sada. Komedija 'Svadbena zvona' Srednjoeuropskog kulturnog centra Novi Sad koju izvode nagrađivani glumci Ivana Vukčević, Đorđe Kukuljica i Mihajlo Nestorović 24. srpnja stiže na Teatar uz more. 

Komedija 'Svadbena zvona' istinska je burleska i komedija zabune s ciljem da publiku uvuče svom pažnjom u kazališni vrtlog tuđih života. No i u tuđim životima ponekad nije teško se prepoznati a u dobroj komediji i tome i nasmijati!

Informacije i rezervacije možete dobiti na broj 091 795 7260.

Ulaznice:

- online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

- knjižara-papirnica PAPIRKO (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7:30-20h i sub 8-19h)

- Dancing Bear (Dioklecijanova 6)

- Ghetaldus i Tisak media (City Center)

- blagajna u Lori (na dan izvedbe od 19 sati)

Vaša reakcija na temu