Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Čitatelj DHMZ JAVLJA Sutra porast naoblake sa zapada

DHMZ JAVLJA Sutra porast naoblake sa zapada

Donosimo prognozu

DHMZ je objavio prognozu za sutra. U prvom dijelu dana pretežno sunčano, a zatim postupan porast naoblake sa zapada. U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu mjestimice kiša i grmljavina, lokalno i izraženiji pljuskovi uz mogućnost olujnog nevremena, ponajprije na sjeverozapadu. 

Vjetar slab do umjeren jugozapadni u okretanju na ponegdje prolazno jak sjeverni. Na Jadranu slabo i umjereno jugo i jugozapadnjak, u noći će na sjevernom dijelu zapuhati bura. 

Najniža temperatura između 16 i 21, na Jadranu od 20 do 25 °C. Najviša dnevna temperatura većinom između 28 i 33 °C, u gorju niža.


foto: DHMZ

Vaša reakcija na temu