Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Pijani policajac skrivio prometnu nesreću u Rijeci

Pijani policajac skrivio prometnu nesreću u Rijeci

Bio je izvan dužnosti

Policijska uprava primorsko-goranska u nedjelju ujutro evidentirala je prometnu nesreću s materijalnom štetom. Oko 4.45 sati na riječkoj zaobilaznici u tunelu Škurinje i izazvao ju je 41-godišnji hrvatski državljanin koji je bio pod utjecajem alkohola.

Riječ je o policajcu koji je izvan službe upravljao osobnim vozilom. Kretao se u smjeru Diračja, a u jednom trenutku je izgubio nadzor nad vozilom koje se pritom zarotiralo i udarilo u ivičnjak kolnika. Izmjerena mu je koncentracija alkohola od 1,77 promila.

Zbog izazivanja prometne nesreće pod utjecajem alkohola, sankcionirat će se po važećim zakonskim propisima. Protiv njega će također biti pokrenut disciplinski postupak.

Vaša reakcija na temu